Lucia Ravenstein

Beleving  Bezieling Bezinning
 

Commercieel

 

Vergaderingen, symposia, lezingen, bedrijfspresentaties en congressen

Lucia kan worden gehuurd voor vergaderingen en bijeenkomsten.
Hiervoor zijn in de zaal diverse opstellingen mogelijk tot 200 deelnemers.

De bijeenkomst wordt verzorgd met arrangementen van koffie, thee en frisdranken en eventueel aangevuld met borrelarrangement of lunchgerechten.

 

Deze kleinschalige catering wordt verzorgd door de eigen exploitatie van Lucia door onze assistenten van Driestroom dagbesteding in samenwerking met de plaatselijke horecaondernemers. Audio en visuele apparatuur zijn op verzoek in te zetten.

Recepties, jubileums en rituelen

Lucia kan worden gehuurd voor een receptie, jubileum en rituelen. Hiervoor zijn in de zaal diverse opstellingen mogelijk tot 250 belangstellenden.

Afhankelijk van de aard van de bijeenkomst wordt de gelegenheid verzorgd met arrangementen van koffie, thee en frisdranken en eventueel aangevuld met borrelarrangement of kleine gerechten. Deze kleinschalige catering wordt verzorgd door de eigen exploitatie van Lucia door onze assistenten van Driestroom Dagbesteding in samenwerking met de plaatselijke horecaondernemers.

Wanneer een bijeenkomst een specifieke afstemming vereist zal de samenwerking met de daarin gespecialiseerde partnerbedrijven worden gezocht. Audio en visuele apparatuur zijn op verzoek in te zetten. 


Diner-events en gala’s

Lucia kan worden afgehuurd voor gala en diner events tot 200 gasten.

De verzorging van deze events zal geheel door de daar in gespecialiseerde cateringbedrijven verzorgd worden. Lucia is dan enkel locatiepartner in het event.

Workshops en fotoshoots

Lucia kan per dagdeel afgehuurd worden voor workshops en fotoshoots. Voor het afhuren van de locatie per dagdeel zonder afname van verzorging gelden aparte tarieven.